În urmă cu 3 ani, lansam în Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), emoționați, dar încrezători în același timp, Fashion by Laina – un brand care avea să îmbrace doamne elegante, vesele și în pas cu moda, interesate să încerce noutățile din piață; un brand care își continuă drumul, din acest an, sub numele Laina Couture.

În tot acest timp, credem că am reușit sau, cel putin, sigur ne-am străduit să oferim calitate, inovație și stil, complexitate, bun gust și creații ridicate la rang de artă.

Cu aceeași pasiune și dedicare, convinși că fiecare sfârsit înseamnă un nou început, determinați de tendințele din domeniu și dornici de evoluție, punând în prim plan clientele, împreună cu care formăm o echipă consolidată, iată-ne ajunși în 2020, un an al schimbărilor, în care am intrat cu un nume, cum altfel decât … schimbat, asemeni anului … nou. Am avut un parcurs frumos, care ne-a depășit cu mult așteptările, datorită vouă, clientelor noastre, și pe care nădăjduim să-l avem în continuare și să fie cel puțin la fel ca până acum.

2 brand-uri, aceeași poveste

Odată cu trecerea de la Fashion by Laina spre Laina Couture, ne dorim să avem împreună cu voi o colaborare la fel de fructuoasă și reciproc avantajoasă ca până acum; să urmăm alături aceeași cale, susținută chiar și de însuși numele Laina – de origine finlandeză, care semnifică lumina, calea.

Rămânem, în continuare, aceiași parteneri de încredere, mereu la dispoziția clientelor, pentru a le oferi acestora nu doar rochii, ci și experiențe – de fiecare dată altele: mai surprinzătoare și mai “elegante”, căci suntem într-o continuă competiție cu noi înșine și vrem să reușim să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor doamnelor noastre dragi.

Considerăm benefică acestă trecere spre un alt nivel, superior, cel al re-brand-uirii. Lăsăm formalismul în schimbul unei și mai profunde apropieri de partenerele de business: clientele, care au fost, sunt și vor fi centrul atenției noastre.

Dincolo de creații, prin Laina Couture, regăsiți aceeași flexibilitate, vă venim în întâmpinare cu devotament, fascinați să vă creăm cele mai potrivite rochii de seară și de mireasă și, de ce nu, dacă vă doriți, să vă reinventăm, păstrându-vă, asemeni creațiilor Laina Couture, aceeași personalitate distinctă, care vă diferențiază.

Această nouă abordare vine să întărească, să reorienteze stilul și design-ul nostru, să inoveze și să maturizeze; se dorește a fi un pas semnificativ în evoluția brand-ului Laina Couture, pe care să-l apreciați în continuare, așa cum ați făcut-o până acum.

Odată cu oportunitatea acordată de cele care ne trec pragul, aceea de a vă fi aproape la evenimentele cele mai semnficative ale vieții voastre personale și profesionale, vă promitem că ne vom da tot interesul, astfel încât să fiți de fiecare dată la înălțime, să străluciți în tinute potrivite, să eclipsați, să vă simițiți bine în propria piele, să fiți voi însevă și să transmiteți pozitivism, bună dispoziție, prezență de spirit și eleganță la superlativ.

Să facem, așadar, echipă bună împreună, căci povestea Laina Couture continuă!